OH Trending

Wanita yg Komen Muka lsteri Alif Satar Tak Lawa, BermuIut ltik Akhirnya Terima PembaIasan

Tindakan artis serba boleh, Alif Satar memuat naik sekeping swafoto bersama isterinya Shadila Halid di laman Instagram hari ini mengundang peminat dan pengikutnya bagi memberikan pelbagai komen.

Menurut artis berusia 31 tahun itu, tona kulitnya hampir sama cerah dengan isterinya selepas lama tidak melakukan aktiviti sukan di luar rumah yang terdedah kepada cahaya matahari.

“Bila dah lama tak bike&run Putrajaya-KLIA ni, tona warna kulit iolls dah sama macam isteri.. caner ni?,” soal Alif atau nama penuhnya Muhammad Alif Mohd Satar.

Bagaimanapun, ada pula seorang individu meninggalkan komen kurang enak apabila menegur wajah isterinya yang berusia 36 tahun itu kerana melakukan aksi muncung ‘duck face’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alif Satar®️ (@alifsatar)

“Kenapa bini buat muncung macam itik.. Tak lawa,” tulis individu tersebut.

Mungkin dilihat agak keterlaluan, penyanyi lagu Cukup Indah itu membalas komen ringkas dengan meminta individu berkenaan jangan bersikap biadab.

Malah, warganet lain turut mengecam dan menegur individu terbabit supaya lebih baik berdiam diri sahaja sekiranya tiada perkara positif yang mahu disampaikan.

Tindakkan wanita terbabit akhirnya menerima pembaIasan apabila ramai netizen mula sekolahkannya balik.

Kalau takde benda baik, tak payah komen!

Amboii mulut takde insuran betul tu

Memang jenis kaki lepas je ni

Makcik pun apa kurangnya

Sekadar informasi, pasangan itu berkahwin pada 15 September 2014 dan dikurniakan Alisha Anugerah, Ariana Mecca dan Muhammad ‘Ali yang kini berusia hampir dua tahun.

Sumber: Instagram Alif Satar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *